Termeni si conditii

Termeni generali


Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.tiurean.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.tiurean.ro (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "tiurean") ori poate utiliza in orice mod imaginile oferite prin intermediul Site-ului Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.


Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

ntinutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text,imagini, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, etc,) apartin titularului Site-ului www.tiurean.ro

 

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil titularului Site-ului. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

 

* este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Haralambie Tiurean www.tiurean.ro)
* sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: "Informatii furnizate prin amabilitatea tiurean.ro".

Titularul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

 

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Str.Aleea Sevis , nr. 6, bloc 1,sc.b, et.2,ap.30 - Sibiu, , sau prin e-mail la adresa haralambie@tiurean.ro.

 

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea titularului Site-uli, ci numai raspunderea persoanelor respective.